Via deze weg wil ik al onze klanten die dit jaar bij ons zijn geweest bedanken voor hun vertrouwen 

en de mooie Coupes en Colours die we hebben mogen maken! 

Het was een zwaar, bijzonder, en emotioneel jaar. Met vele hoogte punten als het weer open mogen na de eerste lockdown (we hadden hem overleefd mede dankzij jullie steun).

De trouwerij van mijn oudste Dochter, de geboorte van Thamara haar tweede zoon Rijk, Priscilla die de sleutel kreeg van haar eerste huisje waar ze samen met haar partner en vriendje enorm van geniet,

Daniele die haar dochtertje voor het eerst naar de grote school bracht. Onze Marit die na ons vak te hebben verlaten ging omscholen en dit jaar haar diploma binnen haalde.

 

Helaas waren er ook dieptepunten, het overlijden en of ziek zijn van sommige klanten, het verlies van werk en of inkomen, het afscheid moeten nemen van onze lieve collega Jennifer, en dan nu de tweede lockdown.

Het meeste veroorzaakt door Corona, maar het versterkte ons ook in het samen sterk zijn!

 

Lieve klanten wij deelden dit met jullie zoals jullie veel met ons deelden dit jaar, ik wil jullie daarom ook extra bedanken voor jullie steun en liefde dit jaar.

 

Jullie lieve harten onder de riem, de liefdevolle berichtjes, kaartjes, attenties, de warmte, velen snappen niet waarom ik nooit wil opgeven, dat is omdat ik oprecht van jullie hou, jullie zijn het kloppend ❤ van Coupe & Colour.

 

Ik hoop weer de deuren in 2021 knallend te kunnen openen en jullie in alle gezondheid en met heel veel liefde weer te mogen ontvangen!❤ Love is in your hair.

 

En wens jullie een liefdevol, gezond, en vooral ook goed geknipt en gekleurd 2021 ❤

YOU ARE THE ❤ OF MY BUSINESS.

 Liefs.